• Announcements

  • SoVi29

   Concurs Admin`s   01/12/2019

   Salutare,

   Am nevoie de minim 5 de admini Capabili , se ofera grade de Helper ( in regulament ai modul de UP )
   Doritorii sunt rugati sa lase un reply cu urmatorul model:

     Nick: Varsta: SteamID: Regulament Admin`s Regulament VIP Regulament Player Cererile pentru admin le postati   aici

CATEGORIE GENERALA

Forums

 1. ZONA DESIGN

  Această categoria este creeată pentru pasionații de programele pentru editaj, designerii comunității presetează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

  18
  posts
 2. GAMING

  Vrei să fii la curent cu tot ce este nou în lumea Gaming-ului? Aici poți să aflii ultimele noutăți despre anumite jocuri care vor fi lansate sau sunt lansate. Zonă dedicată pentru iubitorii de Gaming.

  49
  posts
 3. MULTIMEDIA

  Cauți o categorie unde să poți găsii cele mai recente melodii, anime, filme și seriale? Multimedia reprezintă conținutul şi media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi: date vizuale, audio, text, animatie, formate lingvistice, sau forme de conținut interactive.

  912
  posts
 4. IT ZONE

  Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

  7
  posts
 5. SOCIALIZARE

  Socializarea este punctul forte pentru dezvoltarea ta ca om în societate, îți punem la dispoziție o gamă largă de secțiuni prin intermediul cărora ne putem cunoaște. De asemenea, discuții legate despre melodia sau filmul preferat dar și mini joculețe în interiorul topicurilor.

  354
  posts